Şehit Zekeriya Kılıç Anaokulu

Vizyon: ATATÜRK, yurt, ulus, bayrak, aile ve insan sevgisini benimsemiş, Kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, Dürüst, ilkeli, çağdaş düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen, Saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoş görülü bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlarına uygun olarak Türk Milletinin değerlerine bağlı gençler yetişmesi, milli değerlerimizi benimseyen, vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, toplumsal olaylara duyarlı, araştıran inceleyen, gerektiğinde hayır diyebilen, yapıcı eleştirilerde bulunan, fikirler sunabilen,ufku geniş, bilime aşık denemeye ve üretmeye açık, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi haklarını savunabilen, başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: SABAH 08:00 - 12:30 ÖĞLEN 13:00 - 17:30 kULÜP 08:00 - 17:30
Isınma: DOĞALGAZ
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0232 277 17 15

WEB - https://sehitzekeriyakilicanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Fahrettin Altay Mah. 2/2 sokak no22 Karabağlar / İzmir inönü Lisesi Arkası Fahrettin Altay Sağlık Ocağı yanı

Öğretim Şekli :SABAH, ÖĞLEN, KULÜP

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Okulumuz Fahrettin Altay metro durağına yaklaşık 500 m uzaklıktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl ve ilçe merkezine uzaklık yaklaşık 4 km´dir.